slider1

Castrum Boldua középkori étterem

Galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A Castrum Boldua középkori étterem 2007 tavaszától várja kedves vendégeit Boldogkõ Várának ódon falai között. Éttermünk belsõ kialakítáa IV Béla magyar királyunk korának hangulatát igyekszik visszaadni, ügyelve a korhûségre és részletekre. A falakat borító pajzsok mindegyike a vár történelméhez kapcsolódó uralkodók és nemesi családok címerét viseli.

Az érdeklõdõ vendégek mûködõ látványkonyhánkban akár személyesen is végigkövethetik étkük elkészültét. Azt ómagyar ízeket idézõ ételeinket gondos kutatómunka útján kidolgozott receptek alapján készítjük, s a középkori szokásoknak megfelelõen, vendégeink azokat kézzel, csupán a körethez kanalat használva fogyasztják el.
Éttermünk befogadóképessége 120 fõ, ami a jóidõ beköszöntével plusz 50 fõvel bõvül, s a teraszunkról különleges panorámában és csodálatos naplementében gyönyörködhetnek vendégeink.

Zártkörû lakomák, céges rendezvények lebonyolítását vállaljuk, igény esetén középkori fegyver- és lovasbemutatóval, íjászokkal színesítve az esemény programját.

Éttermünk nyitvatartása:
Hétfõtõl Vasárnapig 9 – tõl 22 óráig

Elérhetõségek:

Web: www.castrumboldua.hu

Asztalfoglalás és információ:

Péli Tibor
Tel.: 06 70 457 39 22
E-mail: pelitibi24@citromail.hu

Szilágyi Zoltán
Tel.: 06 70 604 74 26
E-mail: zeeparty@freemail.hu