slider1

Enyh-hely vendégház

Boldogkőváralja központjában, a forgalomtól távol helyezkedik el az Enyh-hely Vendégház. Új építésű apartmanház, kényelmes, nagy alapterületű társalgóval, felszerelt konyhával. Az udvaron filagória, szabadtéri programokhoz alkalmas hely, parkolási lehetőség adottak. Kerékpárkölcsönzést és bioptron egészségápolási lehetőség biztosítunk vendégeink számára.

Elhelyezés

A vendégház 5 különálló vendégrészből áll. Minden egység külön előtérből nyílik, (beépített szekrénnyel). Minden szobához a szobákból nyíló zuhanyzós fürdőszobák tartoznak. 1 db ötágyas, 1 db négyágyas és 3 db háromágyas szobával rendelkezünk. A vendégház kapacitása szükség esetén 5 férőhellyel bővíthető.

Minden szobában TV áll rendelkezésre. Téli időben a fürdőszobákat radiátorok, a szobákat padlófűtés melegíti. A szobák burkolata laminált parketta, az ágynemű antiallergén töltetű. Nemdohányzó vendégház. Az L alakú épületet egy nagy alapterületű, negyedkör alakú társalgó fogja közre. Felszerelt konyhával rendelkezik a vendégház. Az udvaron szabadtéri tűzrakásra adottak a lehetőségek. A tűző nap elől egy kör alakú filagória nyújt enyhülést a nyaralóink számára.

Szolgáltatások

  • kerékpárkölcsönzés
  • saját kert
  • saját parkoló
  • TV a szobában
  • üdülési csekk elfogadás

Kapcsolat: Husztek Péter
Cím:
Boldogkőváralja, Major u. 4.
Telefon: +36 70 326 68 72, +36 70 413 16 37
E-mail:
husztek.peter@outlook.com