slider1

Iskolai jutalomgépek 2008.

Szinte minden iskolában jutalmazzák a jeles és kitűnő tanulókat, Váralján azonban behoztunk egy új szempontot a rendszerbe ezzel a projekttel:
az önmaga korábbi teljesítményéhez képest legnagyobb javulást elérő gyerek (ebbe beletartozik a magatartás és a közösségi érdekében végzett munka is) minden évfolyamból…

Projekt típusa: Folyamatos
Projekt támogató(i): magánszemélyek, cégek, Sicontact Kft.
Projekt koordinátor(ok) Nagy István, magánszemély

Az általános iskola felső tagozatában már eldől, hogy ki tartozik az “okosok”, a “közepesek”” és a “buták” csoportjába. Az a diák, aki akár körülményei, akár képességei révén az utóbbi két csoportba kerül, általában ritkán lesz motivált arra, hogy kilépjen a skatulyából (” minek, úgysem leszek sosem olyan okos, mint XY….”.

Szinte minden iskolában jutalmazzák a jeles és kitűnő tanulókat, Váralján azonban behoztunk egy új szempontot a rendszerbe ezzel a projekttel:
az önmaga korábbi teljesítményéhez képest legnagyobb javulást elérő gyerek (ebbe beletartozik a magatartás és a közösségi érdekében végzett munka is) minden évfolyamból 1-1 márkás használt számítógépet kap év végén nagy méretű monitorral, hangfalakkal és mikrofonnal. Ezen kívül évfolyamonként 1-1 db MP4 lejátszó és 2-2 db pendrive is gazdára talál a motiváció növelése végett.

Továbbá kiegészítjük az iskola már meglévő jutalmazási rendszerét azzal, hogy a legjobb teljesítményt nyújtó és az általános iskola egész időtartama alatt kitünően teljesítő tanuló kap egy vadonatúj számítógépet.

A számítógépekkel együtt a Sicontact Kft. jóvoltából egy-egy NOD32 licensz is felhasználóra talál.

Ez a projekt terveink szerint folyamatosan, minden évben jutalmazza a gyerekeket teljesítményükért “cserébe”.

Ha ön is szeretne csatlakozni jótékonysági programjainkhoz, kattintson ide!