slider1

Malompatak vendégház

Pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeinket nagy szeretettel várjuk a Zempléni-hegységbe, a Boldogkői Vár tövében fekvő gyönyörű kis faluba, Boldogkőváraljára, Malompatak Vendégházunkba!

A vendégház a mellette csörgedező Malompatakról kapta a nevét. Két szintes, külön bejáratú családi ház, mely 15 férőhellyel rendelkezik (20 főre bővíthető).
Kényelmes és tágas lakrészt alakítottunk ki a tetőterében, melyben 3 szoba található saját fürdőszobával, közös használatú nagy nappalival, ebédlővel és felszerelt konyhával.
A földszinten szintén külön bejárató szoba, konyha, fürdőszoba vehető igénybe. A tetőtér ablakaiból kitekintve középkori várunk látványában gyönyörködhetnek vendégeink.

Érdemes idelátogatni, hiszen egyedülálló kiállítás várja az érdeklődőket a Boldogkői Várban, itt látható többek között Közép-Európa legnagyobb ólomkatona kiállítása.

A természet szerelmesei számára, rengeteg túrázási lehetőség nyílik a térségben. A településen keresztül halad a mindenki által ismert Országos Kéktúra útvonala.

Szolgáltatások:
– kábel TV
– saját kert szalonnasütővel, grillsütővel
– parkolási lehetőség
– ping-pong asztal

Elérhetőségek:

Cím:

  • Malompatak Vendégház
  • 3885 Boldogkőváralja
  • József Attila utca 6.

Honlap: www.malompatak.hu

Zavodni Ferenc
Tel.: +36 30 218 20 65
E-mail: zavodni@vipmail.hu

Zavodni Ferencné
Tel.: +36 30 681 53 06