slider1

Tekerjes fogadó, túristaszállás és kemping

Tisztelt Hölgyek és Urak!

Galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Családunk igen nagy gondot fordítanak arra, hogy a hozzánk betérõ, akár éhes, akár szomjas, vagy akár pihenésre vágyó vendégek ízlésének megfelelõ, valamint igényeiket mindenben kielégítõ vendéglátást biztosítunk éttermünkben és panziónkban.
Vendéglátó központunk Boldogkõváralja szívében, a Kossuth Lajos utcában várja Önöket, központi, ám mégis nyugodt, csendes környezetben.

Galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Az éttermünk a faluban, a legnagyobb kínálattal rendelkezik. Az étlapon található gazdag választékból az ínyencek is megtalálják a kedvükre valót. Éttermünk vendégbarát áraival nagyszerûen alkalmas baráti találkozók, családi ünnepek, üzleti ebédek, bensõséges meghitt baráti beszélgetéssel párosuló elegáns vacsorák és fogadások lebonyolítására is.

Ha Ön látogatóként érkezik falunkba és pihenésre, éjszakai szállásra van szüksége, legyen fogadónk vendége! Mivel a falu központjában vagyunk, közvetlen szomszédságunkban nevezetesség is található, mint például a Péchy Kastély és Õspark, de nem elhanyagolható a Kék Túra vonal sem.

Legyenek törzsvendégeink és meglátják, mi mindannyian azért dolgozunk, hogy Önök azt kapják, amit joggal várnak el tõlünk: jó hangulatot, gondtalan szórakozást, kellemes pihenést és kikapcsolódást.

Szeretettel várjuk Önöket gyermekeik és unokáik társaságában!
Érezzék jól magukat nálunk!

Tisztelettel:
Németh Gábor


Üdülési csekket elfogadunk.

Kapcsolat:

Tel./Fax: +36 46 387-701
Levelezési cím:
3885 Boldogkõváralja, Kossuth u. 41.
Web: www.tekerjesfogado.hu

Szállásfoglalás, asztalfoglalás, információ:

Németh Gábor
Tel.: +36 (30) 339 85 30

Németh Attila
Tel.: +36 (30) 339 85 30